SPANER ÚJ VERZIÓJA MÁR ELÉRHETŐ KIBŐVÍTETT FUNKCIÓKKAL
08.03.2023 - News

A SPANer lehetőséget kínál arra, hogy több nyelv közül válasszon egyet. Ennek eredményeképpen a számítás és az azt követő számítási riport készítés nem csak lengyelül lehetséges.

Az ArcelorMittal Construction mindent megtett annak érdekében, hogy a SPANer használata a lehető legintuitívabb legyen. Azért, hogy a program használata még egyszerűbbé váljon, oktatóvideókat és pdf prezentációkat fogunk közzétenni, amelyek lépésről lépésre bemutatják az eszköz lehetőségeit.

A program új verzióját olyan funkciókkal egészítettük ki, mint a dupla lemezek, a támaszokon való merevítés és a konzolok. A terhek hozzáadása és szerkesztése is átlátható, és lehetővé teszi az összetett tervezési helyzetek reprodukálását.

A munka további megkönnyítése érdekében a dokumentáció részletességének különböző fázisaiban vagy az optimalizálás keresésekor a program azt is lehetővé teszi, hogy a mentés után bármikor visszatérhessen a projektekhez és szerkeszthesse azokat. Lehetőség van bizonyos számítási tételek duplikálására is a további változatok ellenőrzése érdekében.